7/12/2006

Talande bilder på the usual suspects - Juli 2006



Jag säger det som jag skulle sagt det till syrran: Linds är fortfarande en kid.




Någon har gått och gjort Josie Maran gravid. Så nu är den dagdrömmen förstörd också. Kjute bild. Några ljusår från bilderna i Terry Richardsons Sisley-kampanj.




Pink är en cool tomboy som ingen annan. Riktigt fräsch stil i den här bilden. Dock är hon kanske inte så.. het eller attraktivt. Det blir lite för mycket kille för mig. Men hey, smaken är olika och det är klart att hon inte ska behöva klä sig för mäns skull heller. Coolt och snyggt är det hursomhelst.




Christina Aguilera är en osann kombination av trashy, söt, talangfull och självsäker. (Källa: Hollywood Tuna)




Efter att ha sett Eva Longoria utan make-up framstår hon på ett dumt sätt så mycket mer sympatisk och rent av snyggare, även när hon nu återvänt till sminket (det verkar dock lite nedtonat på den här bilden också). Från välgörenhetsmatch i Frankrike, killen hon trivs med e NBA-pojkvännen Tony Parker.

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nice med lite Hollywood bilder. Gillar bloggen annars också, särskilt det om hiphop. =) Keep up the good work, man.

Anonym sa...

riktigt kul att du tycker det! ska dra fram lite mer hiphop snart. annars är det dock hyfsat lugnt på hiphop-fronten just nu ju, känns som att det kommer ta fart igen i augusti iochmed att hösten börjar.

Anonym sa...

Det kanske inte är högsäsong för nya bra hiphop plattor, men många intressanta namn har redan släppt, både etablerade och debutanter. Tänker främst på Busta Rhymes, Mobb Deep, Shawnna, Ice Cube mfl. Men det är ingen tvekan om att hösten kommer att bli riktigt intressant. Lupe Fiasco, NAS!