7/18/2006

Hur mycket har framgången gått till Jamie Foxx huvud egentligen?




Jag är verkligen den sista som ville se att Jamie Foxx låtit framgången gå till huvudet. Jag är ett stort fan av hans stå upp-komik och har gillat alla hans filmprojekt och rent allmänt gillat honom. Men, damn, lately..

Först framtvingade han ett nytt slut på "Miami Vice". På en presskonferens för filmen förra veckan ställdes en direkt fråga om uppgifterna stämde. Och svaret blev en svamlig förklaring av regissören Mann som indirekt bekräftade att så var fallet. Jamie Foxx själv undvek frågan istället för att ta chansen att försvara sig.

Sedan jävlades han med den tidigare vännen Kanye West när West tog emot ett pris på BET Awards (nog för att Crazy Kanye också har ett stort ego).

Och här nedan (i youtube-klippet) förstör han en komikers kväll helt i onödan. Visst, det rör sig om video från en sk. roast, där alla försöker överträffa varandra i milda elakheter. Men Foxx går över gränsen på ett mycket osympatiskt sätt.

Killen kan inte vara i balans. Men det där självgoda leendet gör att det blir svårt att känna någon starkare sympati för detta..



Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Jamie Foxx har den senaste tiden haft stor framgång i både musik och filmbranschen. Hans skiva "Unpredictable" vart en succé och efter Oscarn för Ray var han oslagbar. Det kan mycket väl vara så att har fått storhetsvansinne, inte självförtroende. Det har han haft hela tiden. Kan behövas när man ska spela Ray Charles. Jag unnar verkligen Jamie framgången och tycker att han är en grym musiker / skådespelare. Klippet handlade mest om att han skulle ta så stor plats som möjligt. Han vet att han är på allas läpper och blåser bara lite liv i glöden. Han var ju trots allt mycket roligare än talaren.