2/10/2007

Bomb scare - Jack Bauer tar in några Mooninites för förhör


En marknadsföringskampanj med blinkande skyltar i stadsmiljö misstogs nyligen för bomber i det minst sagt överspända USA. Trots att de funnits uppe sedan flera veckor och mest påminde om den klassiska amerikanska leksaken Lite Brite fann Bostons myndigheter det bäst att slå över till panik-läge och enligt vissa uppgifter spränga bort skyltarna.

Förstås är det ingen som vill erkänna att det var en våldsam överreaktion och all skuld har fallit på Cartoon Network, som med skyltarna ville göra reklam för deras tecknade absurditet Aqua Teen Hunger Force. Idag avgick Cartoon Networks högsta chef och tidigare i veckan betalade företaget 2 miljoner dollar som plåster på såren till staden Boston.

In all fairness var skyltarna gjorda på ett så avskalat sätt att batterier och sladdar syntes från förbipasserande bilar, men ändå..

Här nedan är en länk till en mycket cool liten ytmnd-sajt. Figuren på skyltarna - den digitala månfararen Ignikokt - förhörs tillsammans med sin underhuggare av en viss terroristbekämpare vid namn Jack Bauer. Varning för crazyness och NSFW:

wesmokewhileweflipthebird.ytmnd.com

Inga kommentarer: